Vi har samlet de største udfordringer og de mest typiske case her

Vi har samlet cases med mest typiske og med mest specielle udfordringer vores kunder møder undervejs til at finde plads til affaldssortering i deres køkken. Erfaring viser at disse historier hjælper nye kunder at finde ud af hvilken løsning vil passe bedst til dem.

 

Vores første Case fra 2019 handler om meget typisk problemstilling: vandlås, der er i vejen. Derfor kommer den øverst på listen med Cases. Casen baseret på mailkorrespondance mellem Johan og vores side 2wasteless.com 
 Affaldsstativ / affaldssorteringssystem Flower med vanlås i vejen i køkken skab
Hej Irina
Jeg endte med at bestille 2 runde og 2 små moduler. Men da jeg skulle til at sætte det sidste runde modul op, opdagede jeg at der ikke er plads til det pga. vandrør. Der er ca. 20 cm mellem rørene og køkkenlågen, men modulet er 25 cm dybt. 
 Hej Johan 
 Det finder vi ud af. 
 Det vil være nemmere for mig at rådgive dig, hvis jeg kunne se billeder at lågen og vandrørs placering i forhold til den.


Fedt! Jeg har vedhæftet nogle billeder her. Det er lågen til højre der er et problem - det lille modul sidder fint, men der er ikke plads til et rundt modul ved siden af. 
Det første spørgsmål er hvilken rør er i vejen. Jeg har sat N på muligheder i vedlagde billede.  
Hej Irina, 
Det er rør nr. 1 der er i vejen. Hvad tænker du så - skulle man bruge to små moduler i stedet?
Hej igen 
Det er flere muligheder her: 
Er der plads til at sætte modulet under rør? Se billedet. 
Du kan presse modulets øverste tråd sammen til mindre end 20 cm, se Case 5 og så kan det være ved siden af det lille modul. Det nederste del er jo ikke i vejen for noget! 
Hej Irina 
affaldsstativ & affaldssorteringssystem Flower. Case med Johan

Tusind tak! Jeg havde kun tænkt på at det skulle være symmetrisk, så jeg havde slet ikke overvejet at sætte det runde modul lavere end det lille. Det virkede! 
Mvh Johan


 Vores case 2 fra 2019 er med Bente, som har ingen plads til affaldssortering. Men hun har en 12 cm fordybning i en mellemrum mellem badeværelse og bagtrappen. Der valgte hun at satte 2 små 

affaldsstativer op. De er ca 14,5 cm dybe, men da de har en organisk bløde form og ingen hjørner, passer de fint i mellemrummet.

Affaldsstativ, her  affaldsstativer og ikke kun i køkken

 

Case 3. Man har valgt et forkert affaldsstativ og hvad så? Niels har 2 udtræks spande i forvejen. Nu skal der helst sorteres i 4 fraktioner. Først køber Niels 2 ovale moduler, men finder ud af at de ikke kan være der. Lågen kan ikke åbnes for de 2 spande, der er i vejen.

Niels kontakter os og vi finder plads til 2 små affaldsstativer i hans underskab: et på lågen og et på siden

Køkken affaldsstativ & affaldssorteringssystem i skab Køkken affaldsstativ & affaldssorteringssystem Flower i skab, kan være overalt!

 

Case 4. Man kan bruge Flower hvor andre affaldssortering systemer ikke kan være.  Her har Katinka netop sat Flower op på en 45,5 cm køkkenlåge. Hun kan nu med Flower🌸 affaldssortere i sit skab i 3 affaldsstativer. Køb Flower her

Her kan man se både affaldsstativer ( og den frakke kat) fra siden.

Katinka har brugt en træklods for at kunne placere det mindste affaldsstativ i midten.

Affaldsstativerne skal sidde så tæt som muligt på de helt smalle køkkenlåger. 

Husk at måle inden du går i gang med at bore huller J

 Køkken affaldsstativer Flower på kun 45cm!

...og det skader ikke at måle efter. 

Katinka har haft en ekstra udfordring: Et rør inde i skabet, så hun skal placere affaldsstativer lige præcis i midten for, at de kan være der. 

Katinka fortæller:

 

Affaldsstativer Flower på kun 45 cm, Katinkas Case Fræk kat og affaldsstativer Flower i køkken i Katinkas underskab

”Historien bag mit køb af affaldssorteringssystem Flower er, at jeg længe har sorteret i mange fraktioner, men fordi mit skab er så lille, så var der kun plads til en enkelt almindelig skraldespand. Alt det andet affald havde jeg så i spande og bøtter på gulvet i køkkenet.

Da jeg for et halvt år siden fik nye killinger, fandt den ene, den røde terrorist på billedet, hurtigt ud af, at det var en sjov leg at vælte skraldespande og sprede skrald ud over gulvet :-/ Med tre små moduler fra affaldssorteringssystem Flower og en lille ekstra skrå træklods + lidt kreativ tænkning, er der nu lige akkurat plads til både grønt affald, plastaffald og restaffald inde i skabet.” 
skrevet af Katinka, 10.07.17 
Opdatering 
Det går så fint med affaldssortering J, 
skrevet af Katinka, 13.11.17

 

Case 5,
Her har Lærke og hendes mand havde det grønne spand hængende, men vil affaldssortere mere. Det lille Flower affaldsstativ kan sagtens være der.

Affaldsstativ Flower i køkken, ved siden af den grønne spand i skab
... Men de vil sortere mere! De har sat to ekstra af de små moduler ind. Selv om pladsen er knap, kan de 2 affaldsstativer være der.

Køkken affaldsstativ, også på siden af skab
Systemet virker! Vi sorterer restaffald, plast og metal i dem - og så bio i den grønne spand.  Nu ønsker jeg mig en til pap også, men min mand skal vist lige regne på om der er plads i skabet :) Skriver Lærke

Det var min mands ide at sætte dem på væggen, det fungerer ret godt i vores skab i hvert fald! På den måde svinger modulerne ind over hinanden uden at ramme. Vi bruger bare store gennemsigtige poser og binder knuder på dem, det fungerer fint! Skriver Lærke

 

Case 6 er baseret på korrespondance med Christoph om hans erfaring med Flower med click-in beslaget, som han købte i september 2017.
Kære Irina!
Jeg mødte dig på Dansk Design Museum i maj måned. Sådan noget glemmer jeg ikke, når en kæmper for sin egen opfindelse, uden at der står et stort firma bagved. 
 Nu tog jeg endeligt beslutningen om at købe jeres 3 delt affaldssorteringssystem med click-in beslag. Og jeg må sige at jeg er meget, meget tilfreds. Det passer perfekt under vasken, giver rigtig god mening og kvaliteten er helt i top! Jeg synes at jeg har fået noget meget brugbart for pengene og det er det værd. Tak for denne levering med en god beskrivelse, hvordan man sætter det hele op. Der manglede ikke noget og du har gennemtænkt det hele på en god måde.                                              Affaldssorteringssystem Flower med click in beslag, case Christoph                                                                                                                                                              8. september 2017, Christoph
Det går rigtigt godt med Flower affaldssorteringssystem. Jeg er en stor fan af din opfindelse 
Alt fungerer som det skal og sorteringen er meget bedre og sjovere end før.  
Den 12. november 2017, Christoph 

Affaldssorteringssystem Flower & affaldsstativer i køkken, Posen sidder fast med en knude
Her på billedet ses Katinkas case. Det er for at vise, at selvom Christoph bruger en klemme til at holde posen på plads, så er det ikke nødvendigt. Som det fremgår af billedet, fungerer en knude på posen ligeså godt. Se hvordan på Praktisk info. 
                                                                  Skrevet af Irina Las, den 25.11. 2017 
                                                                  Køb det 3 delte Flower her 
                                                                  Køb click- in beslag her

Case 7, 2018
Det 3 delte affaldssortering system er designet til 60 cm køkkenlåge. En af vores kunde vil gerne bruge den på kun 50 cm køkkenlåge.  
Affaldsstativer Flower i køkken skab på 50 cm 
Og nu har A bevist at standart 3 delt Flower kan bruges på 50 cm. Ikke kun de 50 cm var en udfordring her. Som i mange andre tilfalder, sidder As vandlås kun 20 cm fra køkkenskabslåge, så affaldsstativet måtte ikke være bredere end 20cm. Det store runde affaldsstativ fra 3 delt affaldssortering system er 24 cm dybt. 
Da Flower affaldsstativer designet sådan, at det øverste del er fleksibelt, er det ikke en hindring. A har bare forsigtigt presset de fleksible dele mod hinanden, inden affaldsstativ passede til de 20 cm, det var til rådighed.
Pilen viser den fleksible del, der er presset sammen

Affaldsstativ køkken
Sådan ser affaldsstativets fleksible øverste del.

 

case 8
 Køkken affaldsstativ Flower. Cool affaldssortering
Her er 2 affaldsstativer er blevet sat op på 40cm køkkenlåge til et køkkenskab, hvor det er er masse af plads til opbevaring af alt, hvad det plejer at være der. 
Man kan se at de 2 affaldsstativer er blevet presset meget tæt sammen, men det påvirker ikke affaldssortering.
Så kan man godt nyde noget lækkert efter Flower er kommet op!!!

 

 

Case 9, G har en udfordring til 2wasteless.com. Hun har et underskab, hvor alt er organiseret optimalt og nu skal hun affaldssortere. Spørgsmål er, om det er plads til det 3-delte Flower og et click-in beslag med. Det sættes ind kun med 2 skruer! Opgaven er også udfordret af, at der er også noget rørføring under vasken, der sidder i vejen.

Affaldssortering med affaldssorteringssystem Flower, Case G   
Vi målte og målte. Og til sidst besluttede vi os for at gøre det! Og Flower kan lige præcis klemme sig ind imellem kasser med indhold og håndvask. 

 

Case 10
ML bor i en lille lejlighed. Det er ingen plads til affaldssortering. Og hun bruger underskab til opbevaring, derfor er der sat en hylde op. ML har sat 2 små moduler ind alligevel. De er sat sådan op ca 15cm højere end hylden. På denne måde er der plads til affaldet under den, når man lukker for lågen.

Affaldsstativer Flower affaldssortering , der hvor ingen plads er