Affaldssortering i boligforeninger

 Ligger din boligforening i Københavns Kommune? Så kan du få 400 kr. i tilskud til et Flower affaldssorteringssystem. Ordningen er i gang fra 16.05.19 til 01.08.19.

Alle boliger i Københavns Kommune kan få op til 400 kr. pr. bolig i tilskud til et indendørs affaldssorteringssystem. Dette sker som led i Københavns Kommunes mål om at nå 70 % genanvendelse af borgernes husholdningsaffald frem mod 2025. (kilde: https://www.kk.dk/nyheder/70-pct-af-affald-skal-genanvendes-i-2024 )
 
Der er mulighed for, at boligforeninger/ejerforeninger/andelsforeninger og lignende kan søge på vegne af de boliger de repræsenterer. Dette giver mindre administration for både dig, dine naboer og kommunen. Det er også en mulighed for dig, der vil gøre en ekstra indsats og hjælpe dine naboer med at komme i gang med sorteringen. Når i bruger denne løsning skal i huske at anvende foreningens virksomheds Nem ID.
 
Hos 2wasteless.com bakker vi naturligvis op om dette initiativ og har derfor sammensat 5 forskellige løsninger til 400 kr.
 
Ring til os på 21 93 96 42 eller læs mere her:
 
https://kbhsorterer.kk.dk/artikel/tilskud-til-affaldssortering-boligforeninger
 
Også de enkelte husstande kan søge om tilskuddet. Hos Flower ønsker vi at alle affaldssorter så meget som muligt.


Ring til os på 21 93 96 42 eller læs mere her: https://kbhsorterer.kk.dk/indhold/tilskud-0
 
Københavns Kommune giver en fantastisk mulighed for at forbedre affaldssorteringen i vores by, hvilket både gavner boligforeningernes økonomi og vores miljø.

 

 

Med Flower bliver affaldssortering i din boligforening let, som en leg!


Med  minimum kan du gøre noget godt for miljøet og boligforening kan muligvis spare omkostninger til dagrenovation. Vi tilbyder Flower, det fleksible løsning:

 

Affaldsstativ i køkken til boligforeninger. Affaldssortering med stil
 

Stiller jeres boligselskab krav til affaldssortering i lejligheder?

Flower er designet til affaldssortering i et køkken i mindre boliger. Affaldssorteringssystemet er nemt at håndtere og nemt at tilpasse til netop jeres behov. 
Med Flower får man minimum forandring i et køkkenskab, med maksimum udbytte.

Affaldssorteringssystemet giver mangfoldige muligheder ( Se her en case med 3 affaldsstativer på 45.5 cm køkkenlåge)
Click-in skinne til det 3-delte affaldssorteringssystem letter opsætningen i et køkkenskab i et køkken. Det kræver kun 2 skruer at sætte hele affaldssystemet op. Det kan nemt fjernes, når der er behov for at gøre rent bag systemet. 
Flower er ergonomisk korrekt og kræver ikke, at man bukker sig, når man bruger sit affaldssorteringssystem.
Affaldsstativer Flower er produceret i Danmark, da vi tror på bæredygtighed og kvalitet. Click-in skinnen er produceret i Horsens.


Har man ikke plads eller behov for et stort affaldssorteringssystem i et køkken?

Vi kommer gerne og fremviser systemet.

Kontakt os for at få et tilbud på info@affaldsstativflower.dk, eller på tlf. 21 93 96 42.